Kurser og undervisning

Billede fjernet.

 

Drupalserver.dk er en undervisningsplatform til GENAUs kurser i Drupal. Hjemmesiden er en del af kursuspakken, som ud over vejledninger og en række praktiske øvelser også indeholder:

  • adgang til din egen Drupal-installation med fuld funktionalitet
  • erfarne undervisere der arbejder professionelt med Drupal
  • grundig indføring i funktionaliteten i Drupal
  • øvelser og undervisningsmateriale

Drupalkurserne er for firmaer, jobjægere og andre, der er interesseret i at lære Drupal. Undervisningen er typisk fordelt over tre dage med praktiske øvelser og teori, hvor du lærer alle de grundlæggende funktionaliteter i Drupal ud fra øvelser og learning by doing. Du kommer til at lave dine egne designskabeloner, og på den sidste dag kan du kan selv komme med egne ønsker til hvad du ønsker at arbejde med.

Vores standard Drupal-kursus er primært på introducerende niveau. Men har du ønsker til et mere skræddersyet undervisningsforløb, er vi også meget lydhøre overfor dette. Tidligere har vi bl.a. afholdt kurser for virksomheder såsom Viasat og Københavns kommune.

Send os en mail for at aftale nærmere.

GENAU er et webbureau som har mange års daglig erfaring med produktion og drift af hjemmesider i Drupal. Denne viden og erfaring, samt undervisernes uddannelsesmæssige baggrund fra IT-Universitetet, er fundamentet bag vores kurser i Drupal.

Hvis du er interesseret i at komme på kursus hos os, kan du kontakte os her.